Κέιν: «Πέντε χρόνια με τον Ποκετίνο και κάνουμε τα ίδια λάθη»

Κέιν: «Πέντε χρόνια με τον Ποκετίνο και κάνουμε τα ίδια λάθη»

Ο Χάρι Κέιν σε δηλώσεις του λίγο πριν αναχωρήσει η Τότεναμ από το Καραϊσκάκη τόνισε ότι οι Λονδρέζοι συνεχίζουν και κάνουν τα ίδια λάθη μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας με τον Ποκετίνο.

Η Τότεναμ προηγήθηκε με 2-0 στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως οι ερυθρόλευκοι βρήκαν το ψυχικό σθένος και τη δύναμη να ανατρέψουν το σκορ και να ισοφαρίσουν τελικά σε 2-2 παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ των σπιρουνιών, Χάρι Κέιν μίλησε με σκληρή γλώσσα για την εικόνα που παρουσίασε η Τότεναμ στο «Γ.Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι μετά από πέντε χρόνια με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο, συνεχίζουν και κάνουν τα ίδια λάθη.

«Δεν είμαστε ούτε νέοι πια, ούτε παιδιά με απειρία. Έχουμε παίξει μεγάλα ματς σε συλλογικό επίπεδο αλλά και σε αυτό των εθνικών ομάδων και πρέπει να βρούμε τρόπο να βελτιωθούμε. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.

Μπορεί να καταλάβει εύκολα κάποιος για ποιον λόγο είναι εκνευρισμένος ο προπονητής μας. Δουλεύουμε με τον Ποτσετίνο πέντε χρόνια και ακόμα κάνουμε τα ίδια λάθη όπως και τον πρώτο χρόνο συνεργασίας μας» ήταν τα λόγια του Άγγλου στράικερ της Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ