Μάικλ Όουεν: «Καθοριστική η αντίδραση του Ολυμπιακού και το γκολ του Ποντένσε»

Μάικλ Όουεν: «Καθοριστική η αντίδραση του Ολυμπιακού και το γκολ του Ποντένσε»

Το γκολ του Πορτογάλου ήταν καθοριστικό για την ισοπαλία (2-2) του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τον Μάικλ Όουεν.

Ο σπουδαίος Βετεράνος άσος, Μάικλ Όουεν, σχολίασε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο Γ. Καραϊσκάκης (2-2) για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και όπως τόνισε το γκολ του Ντανιέλ Ποντένσε, ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Όουεν  κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του BT Sport’s Champions League σχολίασε μεταξύ άλλων: «Το γκολ του Ποντένσε άλλαξε την εικόνα του ματς του Ολυμπιακού με την Τότεναμ! Ήταν ένα πολύ καθοριστικό σημείο, διότι ανέβασε πολύ αγωνιστικά και ψυχολογικά τον Ολυμπιακό…

Για μένα, πάντως, δεν είναι καταστροφικό το αποτέλεσμα για την Τότεναμ, παρά το γεγονός ότι από το 0-2 το ματς έληξε στο 2-2. Η Τότεναμ στο 0-2 θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά ο αντίπαλός της έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε κομβικό σημείο στο ματς και έτσι, πήρε την ισοπαλία».

Ο παλαίμαχος πλέον άσος στάθηκε ακόμα και στην χαμένη ευκαιρία του Λαμέλα (προτίμησε να σουτάρει και όχι να πασάρει στον Χάρι Κέιν) στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού στο φαληρικό γήπεδο που θα μπορούσε να καθορίσει το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ