Κορεό επιπέδου… Champions League (pics+vids)

Κορεό επιπέδου… Champions League (pics+vids)

To10.gr σας παρουσιάζει τις κορυφαίες δημιουργίες από τα γήπεδα των ομάδων του Champions League, με το κορεό του Ολυμπιακού να έχει περίοπτη θέση στη λίστα.

Το Champions League επέστρεψε πλέον για τα καλά στις ζωές μας με την πρώτη αγωνιστική να διεξάγεται την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε και να φέρνει ξανά στους δέκτες μας το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο.

Πέραν των μεγάλων αστεριών που πάτησαν το πόδι τους στα γήπεδα της Ευρώπης και μας μάγεψαν με τις ενέργειες και τα γκολ τους, άξιο αναφοράς είναι οι ατμόσφαιρες που δημιούργησαν οι οπαδοί των ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όλοι έβαλαν τα δυνατά τους και μας χάρισαν πολύ όμορφες στιγμές που έκαναν τον κόσμο να μιλάει για τις δημιουργίες και τις εμπνεύσεις των Ευρωπαίων φιλάθλων, με to10.gr να σας παρουσιάζει τον Ολυμπιακός, την Ντόρτμουντ, τον Ερυθρός Αστέρας, την Παρί Σεν Ζερμέν και άλλες ομάδες που έδειξαν πόσο όμορφη μπορεί να γίνει μια ατμόσφαιρα, σε πλήρη δράση.

Ολυμπιακός

Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και έκανε όλην την Ευρώπη να παραμιλά με το «Call of Duty» που έφτιαξαν στην θύρα 7, δεν θα μπορούσε λείπει αφού άφησε τους πάντες με το… στόμα ανοιχτό.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Οι φίλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ είχαν μια πανέξυπνη ιδέα, με το «κίτρινο τείχος» να αποδεικνύει γιατί θεωρείται μία από τις καλύτερες κερκίδες του πλανήτη. Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί δημιούργησαν τα αρχικά της Μπορούσια «BVB» με κίτρινα και μαύρα κονφετί τα οποία πέταξαν στον αέρα με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

Ερυθρός Αστέρας

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα φιλοξενήθηκαν στο «Allianz Arena» και παρότι είχαν τοποθετηθεί ψηλά στις κερκίδες αυτό δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα μικρό κορεό και να φέρουν λίγη από την ατμόσφαιρα του «Μαρακανά» στην Γερμανία.

Παρί Σεν Ζερμέν

Στη Γαλλία και το «Παρκ ντε Πρενς» οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν γέμισαν το στάδιο και με ένα εντυπωσιακό κορέο βοήθησαν την ομάδα να τους να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση κερδίζοντας την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε της Αταλάντα με σκορ 4-0 στην Κροατία, ωστόσο δεν ήταν το μόνο εντυπωσιακό της βραδιάς αφού και το κορεό των φίλων της ομάδας ήταν εξίσου εντυπωσιακό με την εμφάνιση.

Ακόμη πολύ όμορφες ατμόσφαιρες δημιούργησαν και οι ομάδες από το Europa League, με τις Κλουζ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σεντ Ετιέν, Γάνδη, Μάλμε, Σέλτικ, Γκιμαράες, Λεβερκούζεν, Λοκομοτίβ Μόσχας, Τράμπζονσπορ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πολλές άλλες, με τους οπαδούς να δίνουν το δικό τους χρώμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ