Αυτός «σφυρίζει» το Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός

Αυτός «σφυρίζει» το Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός

Ο 36χρονος Γάλλος διαιτητής, Μπενουά Μπαστιάν, ορίστηκε από την UEFA ώστε να διευθύνει την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Τον άνθρωπο που θα αναλάβει να διευθύνει την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός την Τρίτη (1/10), για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έκανε γνωστό η UEFA, με τον εκλεκτό να είναι ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιέν.

O 36χρονος ρέφερι μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία ωστόσο έχει αρκετή εμπειρία σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μάλιστα δεν είναι άγνωστος στους «ερυθρόλευκους» αφού έχει «σφυρίξει» ένα παιχνίδι τους που δεν φέρνει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Συγκεκριμένα, ήταν ο άρχοντας του αγώνα στην αναμέτρηση των Πειραιωτών απέναντι στην Ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά, στις 3 Αυγούστου του 2016, όταν ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με σκορ 1-0 μένοντας εκτός συνέχειας του Champions League από τον τρίτο προκριματικό γύρο, ενώ διεύθυνε και τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Μίλαν με 3-1.

Βοηθοί του στην αναμέτρηση θα είναι Χισάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ, τέταρτος ο Αμαουρί Ντελερού, VAR ο Μπενουά Μιγιό και βοηθός VAR ο Ρούντι Μπουκέ. Στη θέση του παρατηρητή θα βρεθεί ο Αρμένιος Κάρεν Ναλμπαντιάν και της UEFA ο Πίτερ Λούντστρομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ