Σεμέδο: «Στο Βελιγράδι για τη νίκη»

Σεμέδο: «Στο Βελιγράδι για τη νίκη»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Σερβία, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι πάνε με μοναδικό στόχο τη νίκη. Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιώργος Νοικοκύρης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (1/10, 22:00) τον Ερυθρό Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων σε ένα σημαντικό ματς όσον αφορά την τρίτη θέση που οδηγεί στους «32» του Europa League.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι ενόψει της αναμέτρησης με τη σέρβικη ομάδα αναφέρθηκε στο αυριανό ματς και τόνισε ότι οι Πειραιώτες δεν είναι το φαβορί.

Παράλληλα όμως ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός στοχεύει μόνο στη νίκη στο Βελιγράδι, αφού θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι ο Ολυμπιακός το φαβορί της αναμέτρησης: «Φαβορί δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Είναι ένα δύσκολο ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Για το αν θεωρεί καθοριστικό το παιχνίδι της Τρίτης για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού: «Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι καθοριστικό το ματς, γιατί είναι μόνο το δεύτερο ματς. Θα προσπαθήσουμε όμως να κερδίσουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο Βελιγράδι πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ