Μιλόγεβιτς: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, θα κάνουμε το καλύτερο για τον Ερυθρό Αστέρα»

Μιλόγεβιτς: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, θα κάνουμε το καλύτερο για τον Ερυθρό Αστέρα»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε πως οι παίκτες δεν πρέπει να επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε πως η ομάδα είναι πιο έμπειρη σε σχέση με πέρυσι και ανέφερε πως οι παίκτες του πρέπει να αποφύγουν τα λάθη.

Στη συνέχεια εκθείασε την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ δήλωσε πως οι παίκτες του δε θα πρέπει να επηρεαστούν από την, εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, ατμόσφαιρα. Σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε, απάντησε πως η ομάδα του θα είναι πλήρεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μας μπροστά στο κοινό μας απέναντι σε έναν φημισμένο αντίπαλο. Πριν καν γίνει η κλήρωση ξέραμε ότι όλες οι ομάδες ήταν δυνατές. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Σε ματς όπως αυτό με τον Ολυμπιακό ακόμη και ένα λάθος μπορεί να κρίνει την αναμέτρηση. Δεν πρέπει να υποπέσουμε σε παιδαριώδη λάθη που θα κοστίσουν.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίο ρόστερ. Με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο έχουν δείξει σοβαρότητα. Δεν πήραν μέρος στο Champions League πέρυσι κάτι που είναι ασυγχώρητο για έναν τέτοιο σύλλογο. Έχουν μεγάλες προσδοκίες. Ξέρουμε πως υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο λαών, των δύο συλλόγων, αλλά και των οπαδών τους, όμως όταν το παιχνίδι αρχίζει, όλοι θα παλέψουν για την ομάδα τους. Είναι προσηλωμένος στο παιχνίδι. Για αυτό είμαι υπεύθυνος. Θα ζητήσω από τους που παίκτες μου να αφήσουν στην άκρη τις συνθήκες που υπάρχουν και να σκέφτονται μόνο όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου γιατί δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας.

Είμαστε κοντά στο να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας. Θα δούμε απόψε στην προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ