Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Γιορτή στις κερκίδες, «τελικός» στο γήπεδο

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Γιορτή στις κερκίδες, «τελικός» στο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τον αδελφοποιημένο Ερυθρό Αστέρα (22:00) σε ένα ματς ιστορικό, αλλά και κομβικό, αφού με θετικό αποτέλεσμα είναι το φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

O Ολυμπιακός βρίσκεται στη Σερβία και πιο συγκεκριμένα στο Βελιγράδι όπου απόψε (22:00) το βράδυ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ερυθρό Αστέρα στο Μαρακανά για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας κόντρα στην αδελφοποιημένη ομάδα του Ερυθρού. Ένα ματς – γιορτή, το οποίο είναι και κομβικό όσον αφορά την κατάταξη στον όμιλο και την ομάδα που θα είναι φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Οι δύο ομάδες έχουν αδερφικές σχέσεις, όμως για 90 λεπτά θα μείνει στην άκρη η καλή τους σχέση και θα παλέψουν για το «τρίποντο» που θα τους βάλει σε θέση ισχύος, με τον Ολυμπιακό κακά τα ψέματα να βολεύεται και με ισοπαλία στη «μάχη» της τρίτης θέσης, ειδικά μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ.

Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι καυτή αλλά και εντυπωσιακή, με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να έχουν εξαιρετικές σχέσεις και να τραγουδούν μαζί. Η σχέση των φιλάθλων θα είναι εξαιρετική όμως στον αγωνιστικό χώρο θα γίνει μια σκληρή μάχη με φόντο την τρίτη θέση και την προκριση στους «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα αλλά και τη σημασία του παιχνιδιού και θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο που έχουν δημιουργήσει τη φετινή χρονιά. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που του έδωσε την πρόκριση στους ομίλους και που εμπιστεύεται απόλυτα, όμως «παίζουν» ακόμα μερικά ονόματα.

Συγκεκριμένα, οι σίγουροι είναι ο Σα και οι Ομάρ, Τσιμίκας, Σεμέδο και Μεριά στην άμυνα, ο Γκιγιέρμε κι ο Μπουχαλάκης στο κέντρο και οι Βαλμπουενά, Ποντένσε. Η λογική λέει ότι ο Γκερέρο και ο Μασούρας θα είναι οι άλλοι δύο της ενδεκάδας, όμως δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός ο Ελ Αραμπί, αλλά και ο Καμαρά ή ο Μπενζιά.

Όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει αναλύσει τον Ολυμπιακό και γνωρίζει τα πάντα για εκείνον. Η λογική λέει ότι θα προτιμήσει το 4-2-3-1 και η πιο πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Μπόργιαν, Γκόμελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Γκάγιτς, Γιόβανσιτς, Κάνιας, Βουκάνοβιτς, Γκαρσία, Μάριν και Πόβκοβ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν, ο οποίος είχε σφυρίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Βοηθοί του θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ, τέταρτος ο Αμαουρί Ντελερού, VAR ο Μπενουά Μιγιό και βοηθός VAR ο Ρούντι Μπουκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ