Τζόρτζεβιτς: «Στην καρδιά μου Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας»

Τζόρτζεβιτς: «Στην καρδιά μου Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας»

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε για την κόντρα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι είναι κρίσιμο το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στα συναισθήματα του για τις δύο ομάδες.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έχει αγωνιστεί τόσο στον Ερυθρό Αστέρα όσο και στον Ολυμπιακό, όμως στην Ελλάδα μεγαλούργησε ποδοσφαιρικά.

Ο Σέρβος πρώην εξτρέμ των δύο ερυθρόλευκων μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, ξεκαθάρισε ότι είναι ένα δύσκολο και αμφίρροπο ματς, ενώ τόνισε την κρισιμότητα του.

Παράλληλα, ο Τζόλε δήλωσε πως και οι δύο ομάδες είναι στην καρδιά του και ότι είναι σε δύσκολη θέση συναισθηματικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι, αλλά οι παίκτες θα θέλουν τους βαθμούς της νίκης, που έχουν μεγάλη σημασία. Και οι δύο ομάδες είναι στην καρδιά μου και οι πιθανότητες είναι 50-50. Ο βασικός τους στόχος βάσει λογικής είναι η τρίτη θέση, αλλά θα διεκδικήσουν αν μπορούν το κάτι παραπάνω. Το σημερινό αποτέλεσμα μπορεί να είναι καθοριστικό», δήλωσε στην σερβική Novosti ο παλαίμαχος άσος.

«Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα από την αρχή της σεζόν και επέστρεψε από το 0-2 στο ματς με την Τότεναμ. Για τον Ερυθρό Αστέρα η ήττα από την Μπάγερν δεν ήταν απρόσμενη, όμως φέτος θέλει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη έχοντας και την περσινή εμπειρία από το Champions League. Ξέρουμε πόσο δυνατή έδρα είναι το ‘Μαρακανά’ και είδαμε πέρσι ότι εκεί έχασε και η Λίβερπουλ», πρόσθεσε ο «Τζόλε».

«Είναι φαβορί στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, έχει πολλή ποιότητα. Ένα τέτοιο κλαμπ πάντα πάει για το πρωτάθλημα, όπως και ο Ερυθρός Αστέρας στην Σερβία. Δεν παίζει ποτέ αμυντικά και το ίδιο περιμένω να γίνει και την Τρίτη. Ο κόουτς Μιλόγεβιτς ξέρει καλά τον Ολυμπιακό γιατί έχει δουλέψει στην Ελλάδα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ