Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τους οπαδούς που θα βρεθούν στο «Μαρακανά»

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τους οπαδούς που θα βρεθούν στο «Μαρακανά»

Ενημέρωση για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, με το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς να επιζητεί ένα θετικό αποτέλεσμα που θα το βάλει σε θέση οδηγού ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τις προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» πάντως θα ενισχύσει και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται στο Βελιγράδι για να δώσει δυναμικό «παρών» στην αναμέτρηση.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ενημέρωση για τους εκδρομείς που έχουν ταξιδέψει στη Σερβία για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων», θα συναντηθούν στο κέντρο του Βελιγραδίου, στο ξενοδοχείο «Moskva» στις 16:00 τοπική ώρα, προκειμένου να ξεκινήσει από εκείνο το σημείο η πορεία τους προς το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό (Rajko Mitic Stadium) στις 21:00 τοπική ώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ