Ολυμπιακός: Ισοφάρισε τον Βαλβέρδε ο Μαρτίνς- Τέλος στο σερί για τρεις παίκτες

Ολυμπιακός: Ισοφάρισε τον Βαλβέρδε ο Μαρτίνς- Τέλος στο σερί για τρεις παίκτες

Ο Πέδρο Μαρτίνς με την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, φτάνει τα 20 ευρωπαϊκά παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού, πιάνοντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην 3η θέση των προπονητών. Ποιοι οι τρεις παίκτες οι οποίοι μένουν για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γράφει ιστορία στον Ολυμπιακό!

Ο Πορτογάλος τεχνικός με την αποψινή αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, ισοφαρίζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στις ευρωπαϊκές συμμετοχές με τους Πειραιώτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς θα κάτσει απόψε για 2οη φορά στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου σε ευρωπαϊκό ματς, πιάνοντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε σε αυτή την κατηγορία. Οι μόνοι που είναι από πάνω τους, είναι ο Τάκης Λεμονής με 22 παρουσίες και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με 36.

Από εκεί και έπειτα, ένα ενδιαφέρον στοιχείο που βγήκε από την ανακοίνωση της ενδεκάδας του Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει τους Σέρβους, είναι ότι τρεις παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ΟΛΑ τα φετινά επίσημα ματς ως βασικοί μέχρι τώρα, μένουν εκτός απόψε.

Πρόκειται για τους Γκιγιέρμε, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ντάνιελ Ποντένσε, οι οποίοι ξεκίνησαν στους 12 αγώνες της σεζόν, ενώ στον 13ο θα κάτσουν στον πάγκο. Ένας παίκτης μόνο συνεχίζει το σερί και θα είναι βασικός και για 13ο ματς: Ο Ζοσέ Σα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ