Μιλόγεβιτς: «Η αποβολή του Μπενζιά άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Μιλόγεβιτς: «Η αποβολή του Μπενζιά άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα τόνισε ότι η αποβολή του Μπενζιά άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού και επισήμανε ότι η νίκη απέναντι στους Πειραιώτες θα βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες του.

Στην αποβολή του Μπενζιά στάθηκε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-1, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι η αποβολή του Γάλλου μέσου άλλαξε την ροή του αγώνα και επισήμανε ότι η αποψινή νίκη θα δώσει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του και θα τους βοηθήσει ψυχολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τι ρόλο έπαιξε η αποβολή του Μπενζιά: «Σαφώς και ήταν η κόκκινη που άλλαξε την ροή του αγώνα. Είναι δύσκολο μετά να παίζεις με δέκα παίκτες. Μετά έχασε ευκαιρία ο Ολυμπιακός όσο ήταν στο 1-1 και ήταν δύσκολο για εκείνον. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Όμως η ψυχολογία δεν ήταν τόσο καλή όσο στο προηγούμενο διάστημα.

Είμαστε από τις ομάδες που είναι πιο αδύναμες από πλευράς μπάτζετ. Το θέλαμε αυτό το σκορ και μία τέτοια νίκη για να αποκτήσουμε πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Σαν να ξυπνήσανε οι παίκτες μας. Δεν κάνουμε… λογαριασμούς ή μαθηματικά ή όνειρα συγκεκριμένα για πρόκριση. Ζούμε για την επόμενη μέρα. Βήμα βήμα θα δούμε που θα φτάσουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ