Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Ετσι διαμορφώθηκε το 3-1 (vids)

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Ετσι διαμορφώθηκε το 3-1 (vids)

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Σεμέδο, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τους Βούλιτς, Μιλούνοβιτς και Μποάκιε για το 3-1.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στην Σερβία απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η ανύπαρκτη αποβολή του Μπενζιά στο 58’ άλλαξε τα δεδομένα και τελικά ηττήθηκε με 3-1 από τους γηπεδούχους, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 37’ με γκολ του Ρούμπεν Σεμέδο. O Μασούρας εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι στον άξονα, ο Σεμέδο έκανε το γύρισμα, ο πορτιέρο του Ερυθρού Αστέρα έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.

Στο 58’ ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες και στο 62’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Βούλιτς. Ο Μεριά έκανε κακό διώξιμο και στη συνέχεια της φάσης ο μέσος των γηπεδούχων με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζοσέ Σα.

Στο 87’ ο Ερυθρός Αστέρας έφερε τα πάνω – κάτω με τον Μιλούνοβιτς. Ο Μάριν εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου και ο στόπερ-γίγαντας (1.93μ.) των γηπεδούχων, Μιλούνοβιτς, με κεφαλιά νίκησε τον Σα για το 2-1.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Μιλόγεβιτς πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μποάκιε σε φάση καρμπόν με το 2-1.  Ο Μάριν εκτέλεσε και πάλι το κόρνερ και ο Μποάκιε πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ