Κριστιάνο εσύ σούπερ σταρ (pic)

Κριστιάνο εσύ σούπερ σταρ (pic)

Στην βραδιά των... γενεθλίων του στο Champions League ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος. Το αντίθετο...

Ήταν η πρώτη του Οκτώβρη του 2003 όταν ο νεαρός τότε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του σε αγώνα Champions League, σε ένα ματς των «κόκκινων διαβόλων» για τη φάση των ομίλων εκείνης της χρονιάς απέναντι στην Στουτγκάρδη.

Το βράδυ της Τρίτης, ακριβώς 16 χρόνια από το βάπτισμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο CR7 έπαιξε φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους πια, για 164η φορά στη… δική του διοργάνωση απέναντι σε μια γερμανική και πάλι ομάδα, την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αφήσει το στίγμα του.

Στο 89′ έκανε το 3-0 για την ομάδα του πετυχαίνοντας το γκολ νούμερο 128 στο Champions League (και 130 συνολικά στην Ευρώπη) που σημαίνει ότι σκοράρει για 14η σερί φορά στα «αστέρια». Από τη σεζόν 2006-07 δηλαδή δεν υπάρχει χρονιά που να μην έχει «ματώσει» τα δίχτυα έστω και μία φορά.

Η νίκη αυτή της Γιουβέντους ήταν για τον Πορτογάλο σταρ η 102η στην καριέρα του στο Champions League και πλέον μετράει μία παραπάνω από τον έως τώρα ρέκορντμαν που δεν ήταν άλλος από τον παλιό του συμπαίκτη στην Ρεάλ, Ίκερ Κασίγιας.

Τέλος οι «ασπιρίνες» ήταν η 33η ομάδα κόντρα στην οποία σκόραρε ο Ρονάλντο κι έτσι ο 34χρονος παικταράς έφτασε πλέον σε αυτή την κατηγορία έναν άλλο θρύλο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον μεγάλο Ραούλ.

Όσο για τις επιδόσεις του με τους «μπιανκονέρι», συμπλήρωσε πλέον ακριβώς 50 ματς στα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μετράει 32 γκολ και 11 ασίστ ενώ έχει κερδίσει και δύο τρόπαια. Το περσινό πρωτάθλημα Ιταλίας αλλά και το Σούπερ Καπ. Και φυσικά έπεται συνέχεια…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ