Πέμπτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες στο Champions League ο Ολυμπιακός (pic)

Πέμπτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες στο Champions League ο Ολυμπιακός (pic)

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει 29 τελικές σε 2 παιχνίδια και βρίσκεται στην Πέμπτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τα μεγαθήρια Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η αποβολή του Γιασίν Μπενζιά στο 58’ άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να φέρουν τούμπα το ματς και να πάρουν τη νίκη με 3-1, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν από το Βελιγράδι χωρίς βαθμό στις αποσκευές τους, αλλά έχοντας κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες, που θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν και θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον και τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν στους ομίλους της σπουδαίας διοργάνωσης.

Το τελικό 3-1 σε καμία περίπτωση δεν αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να δέχεται φάσεις κυρίως μετά την αποβολή του Μπενζιά, ενώ τα γκολ του Ερυθρού Αστέρα ήταν… δώρα από την άμυνα των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Μαρακανά, πραγματοποίησε συνολικά 11 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 2 ήταν στην εστία.

Οι 11 τελικές που είχαν στο Βελιγράδι οι Πειραιώτες, έρχονται να προστεθούν στις 18 που έκαναν στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Τότεναμ στο Καραϊσκάκη (2-2), με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της λίστας των ομάδων με τις περισσότερες τελικές στη διοργάνωση.  Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει 29 τελικές σε 2 παιχνίδια και όπως προαναφέραμε είναι στη 5η θέση, πίσω από τις Μπάγερν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί, που βρίσκονται στον όμιλο του Ολυμπιακού, έχουν κάνει 55 τελικές σε 2 παιχνίδια και βάλει 10 γκολ, η Ατλέτικο έχει 39 τελικές και τέσσερα γκολ, η Ρεάλ έχει 37 τελικές και 2 γκολ,  ενώ τις ίδιες τελικές  έχει η Σίτι με 5 γκολ στο ενεργητικό της.

Δείτε τη σχετική λίστα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ