Βαλένθια – Άγιαξ 0-3

Βαλένθια – Άγιαξ 0-3

Ο Άγιαξ επικράτησε με σκορ 3-0 της Βαλένθια, έκανε το 2/2 στους ομίλους του Champions League και παρέμεινε μόνος πρώτος.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Άγιαξ κέρδισε 3-0 τη Βαλένθια εκτός έδρας κάνοντας το 2/2 στον όμιλο όπου έμεινε μόνος πρώτος. Σκόρερς για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ οι Ζιγέχ (9′), Προμς (34′) και Φαν ντε Μπεκ (67′).

Οι νυχτερίδες ξεκίνησαν το παιχνίδι καλύτερα έχοντας την κατοχή και προσπαθώντας να δημιουργήσουν ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον Αγιαξ να απαντά κι εκείνος με το ματς να παραμένει χωρίς σκορ.

Ο Αίαντας ευτύχησε να προηγηθεί με τον Χακίμ Ζιγέχ στο 9′. Ο Μαροκινός βγήκε από τα δεξιά, σύγκλινε και με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σίλεσεν.

Το ματς συνέχισε να έχει ρυθμό και η Βαλένθια κέρδισε πεναλτι στο 25′. Ο Παρέχο ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα αρκετά ψηλά από το τέρμα του Ονάνα.

Έπειτα από δεκατρία λεπτά αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, ο Προμς σκόραρε στο 34′ δίνοντας ένα καλό προβάδισμα στο σύνολο του Τεν Ζαγκ.

Ο Άγιαξ τριπλασίασε τα τέρματα του με δράστη τον Φαν ντε Μπεκ στο 67ο λεπτό του αγώνα έπειτα από πολύ ωραία κίνηση και πάσα του Τάντιτς.

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια με το τελικό 3-0 να παραμένει και τον Αίαντα να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ