Μπενζιά: «Πιστεύω πως δεν άξιζα τη δεύτερη κίτρινη»

Μπενζιά: «Πιστεύω πως δεν άξιζα τη δεύτερη κίτρινη»

Ο Γιασίν Μπενζιά υποστήριξε σε δηλώσεις του πως δεν άξιζε τη δεύτερη κίτρινη και την αποβολή στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Γιασίν Μπενζιά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ενόψει του ματς Άρης – Ολυμπιακός. Σε αυτές τόνισε πως δεν έπρεπε να αποβληθεί, ενώ μίλησε για το τι ανέφερε ο προπονητής μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη (06/10, 19:30) και  δήλωσε πως θα αγωνιστεί σε όποια θέση του ζητηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπενζιά:

Για το αν έχει ξαναδεί πολλές φορές τη φάση της αποβολής του: «Έχω δει αρκετές φορές τη φάση. Είναι κάτι υπερβολικό για εμένα γιατί δεν το άξιζα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι μόνο εγώ που το πιστεύω, όλοι όσοι είδαν αυτή τη φάση μου λένε το ίδιο. Δεν ήταν για δεύτερη κίτρινη. Θέλω να προχωρήσουμε παρακάτω».

Για το τι είπε στους παίκτες ο Μαρτίνς: «Να τα αφήσουμε όλα πίσω, να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας. Είμαστε στην πρώτη θέση και εκεί πρέπει να παραμείνουμε. Πρέπει άμεσα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για να κερδίσουμε».

Για τις δυσκολίες του ματς με τον Άρη: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, μια ομάδα που ξέρει να ανταποκρίνεται σε δύσκολα ματς, είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Είμαστε συγκεντρωμένοι και πανέτοιμοι για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε».

Για το αν προτιμά στον άξονα, στη θέση που κυρίως αγωνίζεται ο Βαλμπουενά: «Μπορώ ν’ ανταποκριθώ σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Έπαιξα στην ίδια θέση όπως στο ματς με την Τότεναμ. Μπορώ ν’ αγωνιστώ πολύ καλά στον άξονα. Είμαι στη διάθεσή του προπονητή για να βοηθήσω από οποιαδήποτε θέση».

Για την ατμόσφαιρα στο «Ράικο Μίτιτς»: «Ήμουν απόλυτα προσηλωμένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν ασχολήθηκα με την ατμόσφαιρα. Γνωρίζω τη φιλία των οπαδών αλλά ασχολήθηκα μόνο με το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ