«Ο σερ Άλεξ έστησε παιχνίδι κόντρα στην Γιουβέντους»

«Ο σερ Άλεξ έστησε παιχνίδι κόντρα στην Γιουβέντους»

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατηγορείται, από Ιταλό μάνατζερ, πως είχε «στήσει» το αποτέλεσμα σε έναν αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους.

Σε μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος κατηγορείται από Ιταλό μάνατζερ πως δέχθηκε να επηρεάσει την εξέλιξη ενός αγώνα ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους» και τη Γιουβέντους για το Champions League.

Στην Αγγλία βρίσκεται σε εξέλιξη δίκη για τον Τζουζέπε Παλιάρα, που είναι μάνατζερ, και κατηγορείται για διάφορες υποθέσεις δωροδοκίας. Μία από τις μάρτυρες για τη δίκη είναι η μία δημοσιογράφος που ερευνούσε την υπόθεση.

Σε συνάντηση που είχε με τον Παλιάρα του είχε συστηθεί ως επιχειρηματίας που ενδιαφερόταν να επενδύσει στο ποδόσφαιρο, με τον μάνατζερ να την αποκαλύπτει, έπειτα από συζήτηση τους, πως ο ίδιος ζήτησε από τον Άγγλο τεχνικό να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους, με αντάλλαγμα ένα ρολόι Rolex αξίας 30.000 λιρών αλλά και χρήματα για διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις.

«Προς το τέλος της συνάντησης, ο Παλιάρα είπε διάφορα για τον σερ λΑλεξ Φέργκιουσον, ενδεχομένως για να εντυπωσιάσει ή επειδή ήταν αλήθεια», ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου σχετικά με την πολύ σοβαρή αυτή κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ