Ζοσέ Μουρίνιο: Από την… Πόλη έρχεται

Ζοσέ Μουρίνιο: Από την… Πόλη έρχεται

Ο Ζοσέ Μουρίνιο περιμένει στο ακουστικό του καθώς σε περίπτωση ήττας της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Γαλατάσαραϊ, ο Ζιντάν κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν.

Κόντρα στη Μαγιόρκα η ελλιπέστατη Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη την πρώτη ήττα της στη La Liga και την τέταρτη απώλεια βαθμών στη σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα, πέφτοντας από την κορυφή στην οποία βρίσκεται στο +1 πλέον η Μπαρτσελόνα.

Και στην Ευρώπη όμως, παραδοσιακό αποκούμπι των Μαδριλένων στα χρόνια της κυριαρχίας της Μπάρτσα εντός των τειχών, τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα. Η Ρεάλ μετά από δύο αγωνιστικές έχει μόλις έναν βαθμό μετά την ήττα στην πρεμιέρα του Champions League από την Παρί και την ισοπαλία με την Γκενκ.

Κάπως έτσι η αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη αύριο το βράδυ (22/10 και ώρα 22:00), αποκτά χαρακτήρα πρόωρου τελικού για τους Μερένχες. Ειδικά σε περίπτωση ήττας, το ενδεχόμενο ενός καταστροφικού αποκλεισμού από τη φάση των Ομίλων κιόλας θα είναι παραπάνω από πιθανό και θα επιφέρει καίριο πλήγμα τόσο στο πρεστίζ όσο και στα ταμεία του συλλόγου.

Εκτός από όλα αυτά, αναμένεται να υπάρχουν άμεσες επιπτώσεις και στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον Ζιντάν να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Η πίεση είναι τόσο μεγάλη για τον Γάλλο τεχνικό που ούτε το προσωπικό του κύρος και προπονητικές περγαμηνές των τριών Champions League μπορούν να του αγοράσουν πίστωση χρόνου.

Στην περίπτωση αυτή, πρώτος επιλαχών είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει εδώ και αρκετό καιρό στο… ακουστικό του επιλέγοντας να δουλεύει ως σχολιαστής στο αγγλικό πρωτάθλημα και αρνούμενος προτάσεις από διάφορες ομάδες από την Ευρώπη αλλά και την Κίνα, μιας και στόχος του είναι η επιστροφή του στο κορυφαίο επίπεδο, αναλαμβάνοντας τη Ρεάλ.

Αντίπαλός του φέρεται να είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος όμως με τη σειρά του φαίνεται να είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο ενός άλλο γίγαντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που αντιμετωπίζει δυσκολίες το διάστημα αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ