Γκουαρδιόλα: «Δεν είμαστε έτοιμοι για την κατάκτηση του Champions League»

Γκουαρδιόλα: «Δεν είμαστε έτοιμοι για την κατάκτηση του Champions League»

Παρότι οι περισσότεροι θεωρούν τη Μάντσεστερ Σίτι φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, ο Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει αύριο (22/10, 22:00) την Αταλάντα για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League στο «Etihad».

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς, τόνισε πως παρότι οι περισσότεροι χρίζουν τη Σίτι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου  εκείνος πιστεύει πως η ομάδα του δεν είναι έτοιμη.

«Παρότι λέγεται ότι στόχος μας είναι η κατάκτηση του Champions League, ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι»

Στη συνέχεια δήλωσε ανικανοποίητος από την εικόνα που παρουσιάζει η Μάντσεστερ Σίτι, παρότι η ομάδα του κάνει στο χορτάρι αρκετά από εκείνα που ο ίδιος θέλει.

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες (σ.σ.: με την Κρίσταλ Πάλας) και δεν δεχτήκαμε κανένα τέρμα. Όμως, χρειαζόμαστε ακόμα βελτίωση. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε μία ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει πολύ. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Στο τέλος ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, μιλώντας για εκείνον με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια.

«Θα πραγματοποιήσει μία μακρά καριέρα και με τη νοοτροπία του θα έχει επιτυχίες. Είναι «πεινασμένος». Θα γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες μας μεταγραφές»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ