Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπάγερν

Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπάγερν

Οι Ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για το σπουδαίο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου (22/10, 22:00) – Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού σπουδαίου αγώνα με τον Μπάγερν Μονάχου (22/10, 22:00) στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα προπονήθηκαν στο Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τη μεγάλη αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Σε αυτή φυσικά δεν βρίσκονται οι τραυματίες Βαλμπουενά, Μπενζιά, Τοροσίδης, αλλά και ο Σισέ, που είχε υποστεί λοίμωξη του αναπνευστικού και είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο νεαρός Ξενιτίδης, ο οποίος προέρχεται από την Κ19.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ξενιτίδης, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση. Ένα ματς που θα γίνει σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, καθώς το παιχνίδι είναι εδώ και αρκετές ημέρες sold out.

Μια ακόμα σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί στο «σπίτι» του μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ