60 Γερμανοί δημοσιογράφοι θα παραβρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

60 Γερμανοί δημοσιογράφοι θα παραβρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η Μπάγερν Μονάχου ταξίδεψε στην Αθήνα έχοντας μαζί της 60 Γερμανούς δημοσιογράφους, με το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό να είναι τεράστιο.

Η Μπάγερν Μονάχου εκτός από τους εκδρομείς- οπαδούς της και την μασκότ, τον Μπέρνι, θα έχει μαζί της στο φαληρικό στάδιο και 60 Γερμανούς δημοσιογράφους, οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή από τη Βαυαρία.

Ο αριθμός αυτός μάλιστα, θα είναι μεγαλύτερος από εκείνον της προηγούμενης επίσκεψης της Μπάγερν στην Ελλάδα, τη σεζόν 2015-16. Φυσικά πρόκειται για ακόμα ένα στοιχείο που δείχνει τη δυναμική σε όλα τα επίπεδα για την γερμανική ομάδα.

Πάντως, από το εξωτερικό δεν θα βρίσκονται μόνο Γερμανοί στα δημοσιογραφικά. Αιτήματα προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασαν και από Άγγλους, Σουηδούς, αλλά και Ούγγρους δημοσιογράφους, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Champions League.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, από την Τρίτη κιόλας, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν τους δημοσιογράφους που ταξίδεψαν στην Αθήνα. Σε συνεννόηση του γραφείου τύπου των «ερυθρόλευκων» με εκείνο των Γερμανών, βγήκαν μάλιστα και οι σχετικές διαπιστεύσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ