Άγιαξ: 40.000 άνθρωποι πάτησαν το χορτάρι του «Arena»

Άγιαξ: 40.000 άνθρωποι πάτησαν το χορτάρι του «Arena»

Το Σάββατο στο «Γιόχαν Κρόιφ Arena» διοργανώθηκε το Μουσικό Φεστιβάλ του Άμστερνταμ. Μετά από τέσσερις μέρες, ο χλοοτάπητας δεν έχει υποστεί την παραμικρή ζημιά!

Έχουμε συνηθίσει τους αγωνιστικούς χώρους των ελληνικών γηπέδων να παραπέμπουν σε… οργωμένα χωράφια, χωρίς προφανή λόγο και αιτία. Την ίδια… εποχή, στην Ευρώπη όχι μόνο έχουν λύσει τέτοιου είδους προβλήματα, αλλά έχουν βρει τρόπους να προστατεύουν το χορτάρι και ταυτόχρονα να διαθέτουν τις εγκαταστάσεις τους για μεγάλες εκδηλώσεις που αποφέρουν έσοδα.

Για παράδειγμα ο Άγιαξ… Το Σάββατο στο «Γιόχαν Κρόιφ Arena» φιλοξενήθηκε το Μουσικό Φεστιβάλ του Άμστερνταμ και περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι χόρεψαν πάνω στον χλοοτάπητα. Όμως, ύστερα από τέσσερις μέρες το χόρτο βρίσκεται σε άψογη κατάσταση.

Οι υπεύθυνοι του Άγιαξ και οι διοργανωτές του event σκέπασαν το χορτάρι με συνθετικές επιφάνειες και διασφάλισαν ότι δεν πραγματοποιηθεί η παραμικρή ζημιά. Μετά τη διοργάνωση, οι επιφάνειες αφαιρέθηκαν και το χορτάρι ήταν όπως πριν…

https://www.instagram.com/p/B3ztLMHFTV4/?utm_source=ig_web_copy_link

Την εξαιρετική κατάσταση του χλοοτάπητα επιβεβαίωσε ο προπονητής του Άγιαξ, αλλά και οι άνθρωποι της Τσέλσι, κατά την προπόνηση της ομάδας τους, την παραμονή του παιχνιδιού του Champions League.

Φαντάζεστε μία εκδήλωση ανάλογου μεγέθους να διοργανωνόταν σε ελληνικό γήπεδο, πως θα κατέληγε μετά ο χλοοτάπητας; Μάλλον δεν θέλετε την απάντηση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ