Δύσκολες νίκες για Ρεάλ και Γιουβέντους, πεντάρες για Σίτι και Παρί

Δύσκολες νίκες για Ρεάλ και Γιουβέντους, πεντάρες για Σίτι και Παρί

Νίκη-ανάσα για την Ρεάλ κόντρα στην Γαλατά στην Πόλη με 1-0, δύσκολη νίκη για την Γιουβέντους (2-1) κόντρα στην Λοκομοτίβ ενώ Σίτι και Παρί πρόσφεραν σκορ και θέαμα κόντρα σε Αταλάντα και Μπριζ τις οποίες φιλοδώρησαν με πέντε γκολ έκαστη.

Νίκη-ανάσα για την Ρεάλ Μαδρίτης που πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στο φετινό Champions League επικρατώντας μέσα στην Πόλη με 1-0 της Γαλατά χάρη σε γκολ του Τόνι Κρος. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Παρί και την ισοπαλία στο δεύτερο ματς με την Μπριζ, η ομάδα του Ζιντάν δεν είχε άλλα περιθώρια και με καλή εμφάνιση πήρε την πολύτιμη νίκη κόντρα στους Τούρκους.

Το μοναδικό γκολ του ματς πέτυχε ο Κρος στο 18′ όταν Μπενζεμά και Αζάρ συνδυάστηκαν, ο Βέλγος γύρισε για τον Κρόος που έκανε εύκολα το 1-0. Αζάρ και Μπενζεμά είχαν δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ έπαιζε σχεδόν μόνη της αλλά χάρη στον Μουσλέρα η Γαλατά δεν δέχθηκε άλλο γκολ. Κορυφαία στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο πάντως ήταν στο 65′ όταν ο Αζάρ πέρασε και τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η Ρεάλ έφτασε έτσι στους τέσσερις βαθμούς.

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Μαριάνο, Λουιντάμα, Μαρκάο, Ναγκατόμο, Ντονκ (45′ Φενγκουλί), Ενζονζί, Σερί (77′ Εμρέ Μορ), Μπελχαντά (67′ Μπαϊράμ), Αντόνε, Μπάμπελ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Βαλβέρδε, Κασεμίρο, Κρόος, Ροντρίγκο (82′ Γιόβιτς), Μπενζεμά, Αζάρ (78′ Βινίσιους)

Γιουβέντους – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-1

Τα χρειάστηκε για τα καλά η Γιουβέντους κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας από την οποία βρέθηκε να χάνει μέχρι και το 77′ όταν ανέλαβε δράση ο Ντιμπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί και στο αφού Ρονάλντο και Πιάνιτς δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ σε ευκαιρίες που είχαν, το έκαναν εκείνοι. Στο 29′ ο Μίραντσουκ έφυγε στην κόντρα, έδωσε για τον Μάριο που σούταρε με τον Σέζνι να αποκρούει αλλά στην επαναφορά ο Μίραντσουκ έκανε το 0-1.

Ο Ιγκουαίν προειδοποίησε στο 75′ για την Γιούβε και δύο λεπτά μετά ήρθε το 1-1. Ο Ντιμπάλα με εκπληκτικό σουτ έφερε το ματς στα ίσια και δύο λεπτά μετά χτύπησε ξανά με πλασέ από κοντά για το 2-1 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Μπονούτσι, Κουαδράδο, Ματουϊντί (65’ Ραμπιό), Κεντίρα (48’ Ιγκουαΐν), Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Ντιμπάλα (82’ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο

Λοκομοτίβ: Γκιλιέρμε, Χέβεντες, Ιντόβου, Τσόρλουκα, Ιγκνάτιεβ, Κριχόβιακ (83’ Κολομέιτσεβ), Μπαρίνοβ, Ζοάο Μάριο, Αλ.Μίραντσουκ, Μουρίλο, Έντερ

Κλαμπ Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5

Η Παρί δεν είχε όρεξη για αστεία στο Βέλγιο και σκόρπισε άνετα την Μπριζ με το εντυπωσιακό 5-0 έχοντας κορυφαίο της παίκτη τον Κίλιαν Μπαπέ ο οποίος δεν ξεκίνησε καν βασικός.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 7′ με τον Τιάγκο Σίλβα να βγάζει τρομερή μπαλιά στον Ντι Μαρία που γύρισε για τον Ικάρντι κι εκείνος με πλασέ σκόραρε ανοίγοντας τον χορό των γκολ με το σκορ αυτό να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο 52′ μπήκε στο ματς ο Μπαπέ και ανέλαβε δράση άμεσα. Αρχικά στο 62′ έκανε το 2-0 από κοντά, στο 64′ έδωσε ασίστ για τον Ικάρντι που έκανε το 3-0 και στη συνέχεια πέτυχε ακόμη δύο γκολ. Στο 79′ ο Ντι Μαρία πέρασε ωραία κάθετη για τον Εμπαπέ που αφού πέρασε και τον Μινιολέ και έκανε το 4-0 ενώ στο 83′ πάλι από ασίστ του Αργεντινού έγραψε και το τελικό 5-0 για την ομάδα του Τούχελ.

Κλαμπ Μπριζ: Μινιολέ, Μάτα, Μέλε, Ντέλι, Ντε Κατελάρ (57′ Οκερέκε), Ριτς, Βενάκεν, Ντιατά, Σόμπολ, Τάου, Ντένις (76′ Οπέντα)

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Ερέρα (72′ Ντιαλό), Μαρκίνιος, Βεράτι, Τσουπο-Μότινγκ (52′ Εμπαπέ), Ικάρντι (65′ Παρέδες), Ντι Μαρία

Μάντσεστερ Σίτι – Αταλάντα 5-1

Παράσταση έδωσε στο «Etihad» η Μάντσεστερ Σίτι τιμωρώντας την Αταλάντα που έκανε το λάθος να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Το απόλυτο στον όμιλο για την ομάδα του Γκουαρντιόλα που την επόμενη αγωνιστική δεν αποκλείεται να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση.

Η Αταλάντα αιφνιδίασε τους «Πολίτες» καθώς στο 27′ ο Φερναντίνιο έκανε πέναλτι στον Ίλισιτς και ο Μαλινόβσκι δεν αστόχησε από τα 1 βήματα για το 0-1. Αυτό ήταν και το λάθος του.

Η Σίτι ανέβασε στροφές και στο 34′ από ασίστ του εκπληκτικού Στέρλινγκ ο Αγκουέρο έκανε το 1-1. Τρία λεπτά μετά ήρθε και η ανατροπή με τον Αργεντινό να κάνει το 2-1 με εκτέλεση πέναλτι.

Ο εφιάλτης είχε μόλις ξεκινήσει για την Αταλάντα καθώς στο 58’ ο Στέρλινγκ έκανε και το 3-1 από ασίστ του Φοντέν. ου πλάσαρε από κοντά για το 3-1. Εξι λεπτά μετά ο Αγγλος έκανε και το 4-1 με σουτ ενώ στο 69′ έφτασε στο χατ-τρικ όταν ο Μαχρέζ σέντραρε από δεξιά και ο Στέρλινγκ με προβολή έκανε το 5-1.

Στο 83′ η Σίτι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φοντέν με δεύτερη κίτρινη.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Μεντί (72’ Κανσέλο), Γουόκερ, Φερναντίνιο, Γκιντογκάν, Ρόδρι (41’ Στόουνς), Ντε Μπρόινε (67’ Οταμέντι), Φοντέν, Στέρλινγκ, Μαχρέζ, Αγουέρο

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι, Μαζιέλο (46’ Πάσαλιτς), Καστάιν, Ντζιμσίτι, Μαλινόβσκι, Γκόζενς, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Γκόμες (46’ Μουριέλ), Ίλισιτς (72’ Χάτεμπουρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ