Επτά γκολ κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ ο Λεβαντόφσκι (pic)

Επτά γκολ κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ ο Λεβαντόφσκι (pic)

Βλέπει ελληνικές ομάδες και... σεληνιάζεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπάγερν Μονάχου στη νίκη της με 3-2 επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» Ο Πολωνός παικταράς σκόραρε δύο φορές κάνοντας την ανατροπή στο παιχνίδι αφού οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προηγηθεί με τον Ελ Αραμπί.

Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που έβαλε γκολ κόντρα σε ελληνική ομάδα καθώς έχει σκοράρει ακόμη δύο φορές εναντίον του Ολυμπιακού και άλλες τρεις κόντρα στην ΑΕΚ.

Σεφτέ έκανε πριν από αρκετά χρόνια όταν με τη φανέλα της Ντόρμουντ, το 2011, πάλι για ματς των ομίλων του Champions League, είχε βάλει γκολ σε μία μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό τότε, αφού είχε πάρει μεγάλη νίκη με 3-1.

Η δεύτερη φορά ήταν ως παίκτης της Μπάγερν πια, στο 4-0 του 2015 όταν είχε κάνει το 2-0. Το βράδυ της Τρίτης πέτυχε ακόμη δύο γκολ κι έφτασε τα τέσσερα κόντρα στους Πειραιώτες αλλά δεν σταματά εκεί όσον αφορά στις ελληνικές ομάδες αφού πέρσι άνοιξε λογαριασμό και κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Λέβα βρήκε δίχτυα και στα δύο ματς των δύο ομάδων πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της Μπάγερν στο 2-0 της Γερμανίας αλλά σκόραρε και στο ΟΑΚΑ ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Κόβατς. Συνολικός απολογισμός λοιπόν του Λεβαντόφσκι επτά γκολ σε ισάριθμα ματς με αντίπαλο τις ελληνικές ομάδες, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να είναι και πρώτος σκόρερ στη φετινή διοργάνωση με πέντε γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ