Κόβατς: «Δουλέψαμε σκληρά για να πετύχουμε αυτή τη νίκη, δεν ήταν καθόλου εύκολο»

Κόβατς: «Δουλέψαμε σκληρά για να πετύχουμε αυτή τη νίκη, δεν ήταν καθόλου εύκολο»

Στις δυσκολίες που είχε η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Νίκο Κόβατς που υποκλίθηκε στους «ερυθρόλευκους» για την εμφάνισή τους.

Ο Νίκο Κόβατς εμφανίστηκε ικανοποιημένος στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και στάθηκε στο πόσο δύσκολα ήρθε αυτή ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους».
Αναλυτικά:
Τη νίκη και τον αντίπαλο: Ο αντίπαλος έπαιξε καλά. Ο Ολυμπιακός είχε την στήριξη του κόσμου του. Ήταν μία νίκη «εργασίας» στην οποία ανατρέψαμε το σκορ. Εννοώ ότι δουλέψαμε σκληρά για να πετύχουμε αυτή τη νίκη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο.
Τους τραυματισμούς των Ερνάντες και Μαρτίνες και τον Μίλερ στο κέντρο: Ο Ερνάντες είχε πόνους στην ποδοκνημική και θα δούμε. Ο Μαρτίνες είχε μυϊκά προβλήματα και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Για τον Μίλερ επειδή είδα πως ο Ολυμπιακός ήταν συμπαγής τον πήγα στο κέντρο, που παίζει κανονικά και έφερα τον Κουτίνιο στα άκρα.
Την εικόνα του ματς και τον Ολυμπιακό: Δεν θεωρώ ότι περίμενα εύκολο ματς. Περίμενα έναν ισχυρό Ολυμπιακό. Είδα μία ομάδα τεχνικά και τακτικά ισχυρή. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη. Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου.
Την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: Ήταν μία τέλεια ατμόσφαιρα. Δίνω συγχαρητήρια στους οπαδούς για αυτήν την ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα και θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εάν δεν κάνω λάθος έχει και 3-4 ποιοτικούς Έλληνες αλλά και καλούς ξένους. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση.
Το εάν μπορεί η Μπάγερν το απόλυτο των νικών: Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος. Θα ήθελα έξι νίκες αλλά όπως είδαμε και σήμερα είναι δύσκολο. Θέλουμε έναν πόντο για να περάσουμε. Όλα είναι ανοιχτά για τις άλλες ομάδες αλλά θεωρώ πως η πρώτη θέση ανήκει σε εμάς.
Τους στόχους της Μπάγερν και το εάν θέλει προσθήκες: Θα είναι μεγάλη σεζόν. Θέλουμε και τύχη. Δεν θέλω να πω για προσθήκες. Εαν μείνουμε υγιείς θα μπορέσουμε να πετύχουμε όσα θέλαμε. Είχαμε το πρόβλημα του Ζίλε και σήμερα 2 τραυματισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ