Μαρτίνς: «Κοιτάξαμε στα μάτια μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Μαρτίνς: «Κοιτάξαμε στα μάτια μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Μπάγερν και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι από το αποψινό παιχνίδι, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια, αλλά στεναχωρημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το αποψινό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με την Βαυαρική ομάδα (2-3).

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα ακόμα γκολ και επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι κοίταξαν στα μάτια μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο, που στήριξε την ομάδα και δημιούργησε για μία ακόμα φορά εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Πρέπει να πούμε πως στο πρώτο μέρος η Μπάγερν ήταν κυρίαρχη και εμείς με μια ευκαιρία βάλαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν αρκετά καλύτεροι και μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω και να πετύχουμε ένα γκολ ακόμα.  Σε αυτό το επίπεδο όμως τα λάθη τα πληρώνεις αλλά, πρέπει να πούμε μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας γιατί στο δεύτερο μέρος έδωσαν ότι είχαν.

Είμαστε ικανοποιημένοι από τι δουλειά που έκαναν οι παίκτες μας γιατί κοιτάξαμε στα μάτια μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την στήριξη και την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Παρά το ότι δώσαμε ότι είχαμε και δουλέψαμε πάρα πολύ, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι και ηττηθήκαμε κάτι που μας στεναχωρεί ακόμα και αν παίζαμε απέναντι στην Μπάγερν».

Για τον όμιλο: «Είναι από τους πιο δύσκολους ομίλους. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα θα δουλέψουμε να μείνουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα είμαστε πολύ χαρούμενοι, αν συνεχίσουμε στο Champions League γιατί αυτός είναι ο στόχος μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ