Μπάγερν Μονάχου: Εκτός για δύο μήνες ο Ερνάντεζ

Μπάγερν Μονάχου: Εκτός για δύο μήνες ο Ερνάντεζ

Η Μπάγερν στάθηκε για ακόμα μία φορά άτυχη τη φετινή σεζόν, καθώς είδε τον Λούκας Ερνάντεζ να αποχωρεί από την χτεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, μένοντας στα «πιτς» για δύο μήνες.

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε δύσκολη νύχτα στο Φάληρο, αλλά έφυγε νικήτρια από τον Πειραιά, πετυχαίνοντας το απόλυτο στον όμιλο του Chmapions League.

Ο τεχνικός των Βαυαρών, όμως, Νίκο Κόβατς, δεν χάρηκε και πολύ τη νίκη, βλέποντας άλλον ένα ποδοσφαιριστή του να αποχωρεί «λαβωμένος» από τον αγωνιστικό χώρο.

«Θύμα» αυτή τη φορά ήταν ο Λούκας Ερνάντεζ, με τον Γάλλο αριστερό οπισθοφύλακα να τραυματίζεται στον αστράγαλο και να αποχωρεί υποβασταζόμενος από τους γιατρούς της ομάδας.

Ο νεαποκτηθείς άσος της Μπάγερν, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Bild, έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στον δεξί αστράγαλο και θα απουσιάσει για τους επόμενους δύο μήνες από τις υποχρεώσεις της βαυαρικής ομάδας.

Πρόκειται για ακόμη ένα πλήγμα στην ήδη «ταλαιπωρημένη» αμυντική γραμμή των πρωταθλητών Γερμανίας, που το περασμένο σαββατοκύριακο έχασαν με πολύμηνο τραυματισμό των Νίκλας Σίλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ