Τρελάθηκε ο Τερ Στέγκεν: «Πρέπει να μιλήσουμε με όσους έπαιξαν σήμερα»

Τρελάθηκε ο Τερ Στέγκεν: «Πρέπει να μιλήσουμε με όσους έπαιξαν σήμερα»

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν σε δηλώσεις του εμφανίστηκε εκνευρισμένος για την εικόνα της Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας και σκοπεύει να ζητήσει τον λόγο από τους συμπαίκτες του.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε δύσκολα τη Σλάβια Πράγας με 2-1 στην Τσεχία για την τρίτη αγωνιστική του Champions League και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους «16».

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν για άλλη μια φορά με τις επεμβάσεις του έσωσε την Μπάρτσα από ένα στραπάτσο και θέλησε να χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου στους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός γκολκίπερ αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε σε δηλώσεις του πως πρέπει να κουβεντιάσουν όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι λογικό ό,τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο. Δεν παίξαμε στο επίπεδο που θα θέλαμε. Με μεγάλη δόση τύχης πήραμε τους τρεις βαθμούς κάτι που είναι αρκετά σημαντικό. Όμως πρέπει να μιλήσουμε για κάποια πράγματα. Πράγματα τα οποία πρέπει να κάνουμε, και δεν πρόκειται να τα πω εδώ», τόνισε ο Γερμανός πορτιέρο και συνέχισε:

«Αυτό πάντα συμβαίνει και τα πράγματα πρέπει να βελτιωθούν. Είναι περισσότερο εσωτερικό πια και δεν θέλω να το κάνω εδώ, δεν είμαι εγώ αυτός. Θα ήθελα να μιλήσω με όσους έπαιξαν σήμερα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ