Ο…περίεργος πανηγυρισμός των Ζορζίνιο- Μπατσουαγί (vid+pics)

Ο…περίεργος πανηγυρισμός των Ζορζίνιο- Μπατσουαγί (vid+pics)

Η Τσέλσι νίκησε 1-0 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν ο πανηγυρισμός των παικτών των «μπλε», με τους Μπατσουαγί- Ζορζίνιο να χαρίζουν ένα τουλάχιστον αστείο στιγμιότυπο.

Η Τσέλσι επικράτησε στο Άμστερνταμ με 1-0 του Άγιαξ για την τρίτη αγωνιστική του Champions League και πήρε ένα σπουδαίας σημασίας «διπλό» στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τη νίκη στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρτ χάρισε ο Μίτσι Μπατσουαγί, με γκολ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι «μπλε» ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, με τον Ζορζίνιο να το ζει λίγο πιο έντονα, κάνοντας μάλιστα και μια κίνηση που δημιούργησε αίσθηση και η οποία δεν θα ήθελε να έχει αποτυπωθεί στον φακό.

Ο πρώην μέσος της Νάπολι, έπιασε τα γεννητικά όργανα του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος μάλλον ένιωσε έκπληξη με ό,τι συνέβη.

Ο Βέλγος στράικερ πόσταρε το στιγμιότυπο στα social media, το οποίο συνόδευσε και με τη λεζάντα «Γιατί;;;», ενώ λίγο αργότερα ρώτησε κάτω από ένα άλλο post του Ζορζίνιο τον Ιταλό αν «θα μπορούσε να έχει τα γεννητικά του όργανα πίσω».

Πέρα από τον «ντόρο» με τους πανηγυρισμούς, ο Μίτσι Μπατσουαγί διάγει περίοδο φόρμας, έχοντας κερδίσει τη θέση του δεύτερου επιθετικού πίσω από τον Έιμπραχαμ και σκοράροντας σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τους «μπλε».

Δείτε την ανάρτηση του Μπατσουαγί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ