Ο Μαραντόνα αποθεώνει τον Μέρτενς (pic)

Ο Μαραντόνα αποθεώνει τον Μέρτενς (pic)

Ο Ντρις Μέρτενς ξεπέρασε στα γκολ τον Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον θρύλο της Νάπολι να αποθεώνει τον Βέλγο στράικερ για τα επιτεύγματά του.

Ο Ντρινς Μέρτενς πέτυχε 2 γκολ στη χτεσινή νίκη της Νάπολι επί της Ζάλτσμπουργκ (νίκη 3-2), με τον 32χρονο άσο να φτάνει τα 116 γκολ με τη φανέλα των «παρτενοπέι», ξεπερνώντας τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα (είχε 115 γκολ με τη Νάπολι).

Ο Βέλγος στράικερ πλέον έχει μπροστά του μόνο τον Μάρεκ Χάμσικ που έχει πετύχει 121 τέρματα, προκειμένου να γίνει πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με το κλαμπ του Νότου.

Ο Ντιεγκίτο είπε για τον Μέρτενς λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τους Αυστριακούς: «Πάντα πίστευα στον Μέρτενς και ήμουν μεγάλος fun του. Παρόλο που στην αρχή δεν έπαιζε πολύ, ο Ντρις τα κατάφερε».

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού, Στέφανο Σέσι, είπε μάλιστα στο ραδιόφωνο της Νάπολι: «Θυμάμαι ότι όταν τραυματίστηκε ο Αρκάντιους Μίλικ, ο Ντιέγκο είχε πει ότι ο αντικαταστάτης του βρίσκεται μέσα στην ομάδα (εννοώντας τον Μέρτενς».

Η ιστορία είναι γνωστή. Ο Μαουρίτσιο Σάρι άλλαξε θέση στον Μέρτενς και από εξτρέμ τον τοποθέτησε στην κορυφή της επίθεσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ