Ρουμενίγκε: «Σημαντική εβδομάδα, νίκες με Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ»

Ρουμενίγκε: «Σημαντική εβδομάδα, νίκες με Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για τα παιχνίδια που έχει να δώσει η βαυαρική ομάδα αυτή την εβδομάδα και επισήμανε ότι είναι σημαντικό να κάνει το 2 στα 2 απέναντι σε Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ.

Η  βαριά ήττα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 5-1 προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της Μπάγερν Μονάχου, με τη βαυαρική ομάδα να λύνει τη συνεργασία της με τον Κόβατς, λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Κροάτη προπονητή, γνωστοποίησαν ότι στον αγώνα της Τετάρτης (6/11) με τους Πειραιώτες, αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ντόρτμουντ για την Μπουντεσλίγκα, θα παραταχθούν με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Νίκο Κόβατς, Χανς Φλικ. Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την Μπάγερν, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Καρλ – Χάιντς Ρουμενίγκε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής ομάδας μίλησε για τα ματς που έχει μπροστά της η βαυαρική ομάδα, τονίζοντας ότι η Μπάγερν Μονάχου θέλει να κάνει το «2 στα 2» απέναντι σε Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η απόδοση και τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα έχουμε μία σημαντική εβδομάδα μπροστά μας, με το ματς Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε στη νοκ – άουτ φάση. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς, το »κλάσικο» της Μπουντεσλίγκα με τη Ντόρτμουντ, όπου επίσης θέλουμε τη νίκη. Ο Χάνσι Φλικ απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μας, είναι ο σωστός άνθρωπος αυτή τη στιγμή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ