Μπάγερν Μονάχου: Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Κόβατς (pic)

Μπάγερν Μονάχου: Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Κόβατς (pic)

Ο Νίκο Κόβατς σήμερα το πρωί βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν Μονάχου και αποχαιρέτησε τους παίκτες, κλείνοντας και τυπικά τον κύκλο του στους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League (6/11, 19:55).

Ο Νίκο Κόβατς, που απολύθηκε πριν δύο μέρες από την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών, βρέθηκε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και αποχαιρέτησε τους παίκτες του.

Το παρών έδωσε και ο αδερφός του, Ρόμπερτ Κόβατς, με τους δύο Κροάτες να λένε οριστικά αντίο. Στη συνάντηση βρίσκονταν οι Ρουμενίγκε και Σαλιχάμιζιτς, με τον Νίκο Κόβατς να ευχαριστεί τους πάντες για τον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην ομάδα.

Οι παίκτες από τη μεριά τους, παρά το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια, ευχαρίστησαν τον 48χρονο για τη συνεργασία τους και κάπως έτσι έκλεισε ο κύκλος του Κόβατς στην Μπάγερν.

Υπό τις οδηγίες του, το γερμανικό κλαμπ κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας, το κύπελλο αλλά και το Super Cup.

Να θυμίσουμε ότι στο αυριανό ματς με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και σε εκείνο με την Ντόρτμουντ, στον πάγκο θα καθίσουν ο Ο Χάνσι Φλικ μαζί με τον Χέρμαν Γκέρλαντ.

https://twitter.com/FCBayern/status/1191681707449077760

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ