Ολυμπιακός: Με τον λαό του στο πλευρό του!

Ολυμπιακός: Με τον λαό του στο πλευρό του!

Πάνω από 3.500 οι οπαδοί το Ολυμπιακού στο Μόναχο που ήδη έχουν «γεμίσει» το κέντρο της πόλης αναμένοντας το μεγάλο ματς!

Με τον κόσμο μαζί του, σε ένα ακόμη μεγάλο ματς ο Ολυμπιακός! Στην προσπάθεια του να γράψει ιστορία! Το Μόναχο έχει «κοκκινίσει» όχι βεβαίως μόνο λόγω της πανίσχυρης Μπάγερν αλλά και λόγω της ισχυρής παρουσίας των οπαδών του Ολυμπιακού στην πόλη.

Πάνω από 3.500 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας και θα είναι το βράδυ στο «Αλιάνζ Αρένα» για να βρεθούν στο πλάι της ομάδας και να δώσουν τη δική τους «μάχη» στην εξέδρα.

Στα κεντρικά σημεία της πόλης συναντάς παντού Έλληνες οπαδούς του Ολυμπιακού που κάνουν την βόλτα τους έως ότου συγκεντρωθούν στις 5 ώρα Ελλάδας στην Μαριενπλάτζ όπου είναι το κεντρικό σημείο της πόλης για να ξεκινούν όλοι μαζί συνοδεία της αστυνομίας για το γήπεδο.

Ο μεγαλύτερος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού είναι από την Γερμανία και τις γύρω χώρες, στο Μόναχο άλλωστε είναι ισχυρός ο σύνδεσμος της Θύρας 7. Έχουν έρθει συνάμα πολλοί και από την Ελλάδα με αποτέλεσμα το βράδυ ο Ολυμπιακός να έχει στο πλευρό του πάνω από 3.500 οπαδούς του. Τόσα ήταν τα εισιτήρια που έδωσε ο Ολυμπιακός ενώ υπάρχουν και Έλληνες που έχουν πάρει μεμονωμένα εισιτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ