Βενγκέρ: «Σε αγωνιστική κρίση η Μπαρτσελόνα»

Βενγκέρ: «Σε αγωνιστική κρίση η Μπαρτσελόνα»

Σκληρή κριτική για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Μπαρτσελόνα άσκησε ο Αλσατός, μετά την εντός έδρας ισοπαλία των «μπλαουγκράνα» με τη Σλάβια Πράγας.

Η Μπαρτσελόνα σκόνταψε στο «Καμπ Νου» απέναντι στη Σλάβια Πράγας, καθώς οι Τσέχοι κατάφεραν να αποσπάσουν τη λευκή ισοπαλία (0-0) και να δραπετεύσουν με το βαθμό από τη Βαρκελώνη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αρσέν Βενγκέρ που σχολίαζε τηλεοπτικά τον αγώνα, άσκησε σκληρή κριτική στους «μπλαουγκράνα», τονίζοντας πως παρά το γεγονός πως βρίσκονται στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος συνεχίζουν να προβληματίζουν με την αγωνιστική τους εικόνα.

Μάλιστα, έκανε σαφές πως η Μπαρτσελόνα παίζει σαν να βρίσκεται σε κρίση, ενώ στάθηκε στις παθογένειες που παρουσιάζει στο παιχνίδι του ο σύλλογος της Βαρκελώνης.

«Είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα και το Champions League, αλλά παίζουν σαν να βρίσκονται σε κρίση. Το παιχνίδι τους είναι πολύ αργό, χωρίς δυναμισμό και στα τελευταία 30 μέτρα του γηπέδου βασίζονται πολύ στην ατομική ποιότητα των παικτών.

Κάθε φορά που χάνουν την μπάλα δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την ταχύτητα των αντιπάλων. Είδαμε ότι στο 80ο λεπτό οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είχαν τρέξει 97 χιλιόμετρα και της Σλάβια 109.

Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά σε 80 λεπτά αγώνα. Αυτό δείχνει πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει ενέργεια και ταχύτητα που απαιτείται» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ