Πάρτι της Ρεάλ με καλεσμένη την Γαλατά, δύσκολα η Παρί την Μπριζ

Πάρτι της Ρεάλ με καλεσμένη την Γαλατά, δύσκολα η Παρί την Μπριζ

Η Ρεάλ διέλυσε με 6-0 την Γαλατά με τον Ροντρίγκο να κάνει χατ-τρικ και είναι με το... 1,5 πόδι στους «16» του Champions League ενώ η Παρί νίκησε δύσκολα με 1-0 την Μπριζ κι έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο.

Πριν αρχίσει τελείωσε το ματς στο Μπερναμπέου η Ρεάλ που πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο προηγήθηκε με 3-0 της Γαλατασαράι. Το τελικό 6-0 τα λέει όλα για το ματς όπου ξεχώρισε ο Ροντρίγκο πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Στο 4′ ο Ροντρίγκο άνοιξε τον χορό των γκολ όταν με πλασέ έκανε το 1-0 και τρία λεπτά μετά σκόραρε ξανά με κεφαλιά για το 2-0. Στο 13′ η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι, ο Ράμος το εκτέλεσε αλά Πανένκα για να πετύχει το τρίτο γκολ της ομάδας του και πλέον το παιχνίδι είχε γίνει διαδικαστικού χαρακτήρα. Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Μπενζεμά έβαλε κι αυτός γκολ ύστερα από ασίστ του Ροντρίγκο που βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαδριλένοι έριξαν τον ρυθμό αλλά πέτυχαν ακόμη δύο γκολ προς το φινάλε του ματς, στέλνοντας το σκορ σε… διαστημικά επίπεδα. Αρχικά στο 81′ έγινε το 5-0 όταν ο Καρβαχάλ έδωσε για τον Μπενζεμά που από κοντά έκανε το 5-0 (έγινε τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης) και το κερασάκι μπήκε στις καθυστερήσεις με τον Ροντρίγκο να πετυχαίνει χατ-τρικ για το 6-0.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο (42′ Μεντί), Κασεμίρο (60′ Μόντριτς), Ροντρίγκο, Κρόος, Αζάρ (68′ Ίσκο), Βαλβέρδε, Μπενζεμά.

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Σερί, Λουγινταμά, Λεμινά, Ενζονζί (46′ Μπαϊράμ), Φεγκουλί, Μπάμπελ, Αντόνε (46′ Ντονκ), Μαριάνο Φερέιρα, Μαρκιάο, Ναγκατόμο (88′ Μπουγιούκ).

Παρί Σεν Ζερμέν – Κλαμπ Μπριζ 1-0

Πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι αναμενόταν κέρδισε η Παρί την Μπριζ (1-0) κάνοντας παρ’ όλα αυτά το τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Ικάρντι στο 21′ όταν σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Η Μπριζ στεκόταν πολύ καλά στο Παρίσι, όπως και στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ και στο 74′ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Ο Τιάγκο Σίλβα ανέτρεψε τον Ντιανέ, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Νάβας μπλόκαρε κρατώντας το 1-1.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Μπερνάτ, Νταγκμπά, Γκουεγέ, Ντι Μαρία, Βεράτι (90′ Σαράμπια), Ικάρντι (71′ Καβάνι), Εμπαπέ (83′ Ντράξλερ).

Κλαμπ Μπριζ: Μινιολέ, Μπαλάντα, Κοσουνού, Μέχελε, Ριτς (86′ Ντε Κετελάερε), Μέλε, Ρίκα, Οκερέκε (66′ Ντιανέ), Ντιατά (77′ Σκράιβερς), Βάνακεν, Μποναβέντουρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ