Ράμσεϊ: «Απολογήθηκα στον Ρονάλντο για το γκολ»

Ράμσεϊ: «Απολογήθηκα στον Ρονάλντο για το γκολ»

Συγχώρεση ζήτησε από τον Πορτογάλο ο Άαρον Ράμσεϊ για το γεγονός πως του... έκλεψε σίγουρο γκολ απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Σε… απολογία προς τον Κριστιάνο Ρονάλνο προέβη ο Άαρον Ράμσεϊ για το γεγονός πως του έκλεψε σίγουρο γκολ απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Πορτογάλος παραλίγο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ απέναντι στους Ρώσους, όμως τελικά ο Ουαλός έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να βεβαιωθεί πως το γκολ δεν θα πιστωνόταν στον Πορτογάλο.

Συγκεκριμένα, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του στην εκτέλεση του 34χρονου και λίγο πριν περάσει τη γραμμή, ο Ράμσεϊ την έσπρωξε στα δίχτυα, κλέβοντας έτσι ένα σίγουρο γκολ από τον συμπαίκτη του.

Πάντως, ο ίδιος ενημέρωσε μετά το ματς πως απολογήθηκε στον Κριστιάνο, ενώ ξεκαθάρισε πως ενήργησε με τον συγκεκριμένο τρόπο για να σιγουρέψει το γκολ.

«Νόμιζα ότι ο τερματοφύλακας ήταν περισσότερο κοντά σε εμένα και είχα την ευκαιρία να καθαρίσω τη φάση. Το ένστικτό μου με οδήγησε να σιγουρέψω το γκολ, όταν η μπάλα έφτασε τη γραμμή. Απολογήθηκα στον Ρονάλντο» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ