Καρβαχάλ: «Θέλω να αποκλειστεί από το Champions League η Μπαρτσελόνα»

Καρβαχάλ: «Θέλω να αποκλειστεί από το Champions League η Μπαρτσελόνα»

Την επιθυμία του να δει τη Μπαρτσελόνα εκτός συνέχειας από το φετινό Champions League εξέφρασε ο δεξιός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Απόλυτα ειλικρινής εμφανίστηκε ο Ντάνι Καρβαχάλ σχετικά με το ποια ομάδα θα ήθελε να αποκλειστεί άμεσα από τη συνέχεια του φετινού Champions League.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δεξιός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε την… αρνητική του ψήφο στη μεγάλη αντίπαλο των «Μερένχες», Μπαρτσελόνα, η οποία αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

«Δεν θα σας πω ψέματα, προτιμώ η Μπαρτσελόνα να μην περάσει, είναι υποψήφια να κατακτήσει το Champions League και ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας.

Δεν θα είμαστε ψεύτες. Στο πρωτάθλημα επίσης προτιμώ να χάνει και στο Champions League, είναι περίπου το ίδιο. Έχουν εξαιρετικό ρόστερ. Όλες οι δυνατές ομάδες που αποκλείονται, είναι καλύτερο για εμάς».

Παράλληλα, ο Ισπανός αναφέρθηκε και στην τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στη Μαδρίτη, τονίζοντας πως τα πάντα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν διαρκώς.

«Όλα αλλάζουν γρήγορα. Από μήνα σε μήνα, από το να διώξουμε το Ζιντάν, τώρα τον αποθεώνουμε για τον τρόπο που καθοδηγεί την ομάδα. Είμαστε δυνατοί, αλλά πρέπει να έχουμε τα πόδια μας στη γη, γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ