Ζιντάν: «Είμαι… ερωτευμένος με τον Μπαπέ»

Ζιντάν: «Είμαι… ερωτευμένος με τον Μπαπέ»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, κάνοντας ειδική αναφορά στην αδυναμία του που δεν είναι άλλος από τον Κιλιάν Μπαπέ,

Στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν που παραχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στον Κιλιάν Μπαπέ, τονίζοντας ότι είναι ερωτευμένος με τον Γάλλο επιθετικός της γαλλικής ομάδας.

Ο Γάλλος τεχνικός εξέφρασε την… αδυναμία που έχει στον Μπαπέ, ενώ ξεκαθάρισε ποιον θα ήθελε να μην αντιμετωπίσει από τους επιθετικούς των Παριζιάνων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Μπαπέ: «Τον λατρεύω . Ξέρετε ότι είμαι… ερωτευμένος μαζί του εδώ και πολύ καιρό».

Για το επερχόμενο παιχνίδι: «Είναι το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν. Παίζουμε απέναντι σε μια εκπληκτική ομάδα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Θα χρειαστούμε πάθος, καρδιά και μυαλό αλλά κυρίως, καλό ποδόσφαιρο».

Για το πρώτο ματς που είχε κερδίσει η Παρί με 3-0: «Έχουμε αλλάξει και δεν είναι ρεβάνς. Θέλουμε να παίξουμε και να συνεχίσουμε την καλή μας φόρμα. Είναι ένα παιχνίδι για να επιβεβαιώσουμε την επιστροφή μας».

Για τον Μπέιλ: «Το αυριανό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους οπότε και για εκείνον.»

Για το ποιον θα έθετε εκτός από την «τριπλέτα» της Παρί αν μπορούσε: «Αν μπορούσα να βγάλω κάποιον εκτός θα ήταν ή ο Νεϊμάρ ή ο Μπαπέ. Δεν θα διαλέξω όμως, είναι όλοι έτοιμοι και θα αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ