Ντέλε Άλι: «Να εξασφαλίσουμε την πρόκριση με τον Ολυμπιακό»

Ντέλε Άλι: «Να εξασφαλίσουμε την πρόκριση με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντέλε Άλι μίλησε για το παιχνίδι της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των ομίλων, τονίζοντας ότι τα σπιρούνια θέλουν να «κλειδώσουν» την πρόκριση στους «16» από το αυριανό παιχνίδι. Αποστολή στο Λονδίνο: Γιώργος Νοικοκύρης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (26/11, 22:00) την Τότεναμ στο Λονδίνο για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη η αγγλική ομάδα θέλει νίκη και να εξασφαλίσει από αύριο αν γίνεται την πρόκριση της στη φάση των «16».

Ο Ντέλε Άλι μίλησε για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους και τόνισε ότι είναι ευκαιρία για τα σπιρούνια να προκριθούν, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με δυο σπουδαίους προπονητές όπως ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο και ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι άλλη μία καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά, μετά την καλή μας νίκη, το Σάββατο. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε το μομέντουμ μας και θέλουμε την πρόκριση αύριο. Θέλω και εγώ να συνεχίσω να πηγαίνω μπροστά και να βελτιώνομαι. Ήμουν αρκετά τυχερός, ώστε να έχω δουλέψει με δύο σπουδαίους προπονητές εδώ και ανυπομονώ να συνεχίσω να μαθαίνω νέα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ