Παράνοια: Το Λονδίνο έγινε… ερυθρόλευκο! (vid)

Παράνοια: Το Λονδίνο έγινε… ερυθρόλευκο! (vid)

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού μαζεύτηκαν στη φημισμένη περιοχή «Piccadilly Circus» και έδωσαν ρεσιτάλ, τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδα – Από εκεί θα κατευθύνουν όλοι μαζί στο γήπεδο της Τότεναμ για το σπουδαίο ματς με τους Πετεινούς.

«Κοκκίνισε, κοκκίνισε ολόκληρο το Λονδίνο»! Ο κόσμος του Ολυμπιακού σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών έχει δώσει δυναμικό «παρών» και θα σταθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα στη μεγάλη μάχη με την Τότεναμ (22:00), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που έχουν ταξιδέψει στο Λονδίνο από την Ελλάδα, αλλά και από τις γύρω περιοχές, μαζεύτηκε από νωρίς στο «Piccadilly Circus» και έδωσαν «ερυθρόλευκο» χρώμα σε μία από τις μεγαλύτερες πλατείες της βρετανικής πόλης. Η εν λόγω περιοχή είχε οριστεί ως σημείο συνάντησης των οπαδών της πειραϊκής ομάδας, προκειμένου λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς να πορευτούν όλοι μαζί στο γήπεδο της Τότεναμ για τη σπουδαία αναμέτρηση με τους Πετεινούς.

Η γνωστή περιοχή γέμισε με χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τραγουδούσαν και φώναζαν για την αγαπημένη τους ομάδα, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι είναι από τους… τρελούς οπαδούς στην Ευρώπη. Οι Άγγλοι τρελάθηκαν με τον κόσμο των Πειραιωτών, οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ, αφήνοντας τους Βρετανούς με ανοιχτό το στόμα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού φυσικά θα δώσει βροντερό «παρών» και το βράδυ στο γήπεδο της Τότεναμ, όπου θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να πετύχουν μια ακόμα σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη απέναντι στη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ