Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0

Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0

Με μια φαουλάρα του Πάουλο Ντιμπάλα στο 45' η Γιουβέντους νίκησε με 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Γιουβέντους με 1-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη σε φαουλάρα του Πάουλο Ντιμπάλα και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου. Σε μεγάλες περιπέτειες πλέον η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε που θα παίξει την προκρισή της την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες γενικά με τον Ντιμπάλα και τον Σαούλ να απειλούν στο πρώτο μέτος αλλά τους Όμπλακ και Σέζνι αντίστοιχα να κρατούν το μηδέν για τις ομάδες τους. Μέχρι το 45′ όμως. Τότε ο Ντιμπάλα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Σλοβένο τερματοφύλακα της Ατλέτικο και έκανε το 1-0 για την «Κυρία».

Σκορ που ήταν τελικά και το αποτέλεσμα του αγώνα αφού στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι με την Γιούβε να αγγίζει το δεύτερο γκολ όταν στο 67΄ ο Μπερναντέτσκι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Όμπλακ.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο, Μπεντανκούρ (86′ Κεντίρα), Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντιμπάλα ( 76′ Ιγκουαΐν), Ράμσεϊ (63′ Μπερναντέτσκι), Ρονάλντο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Ερμόσο, Λοντί (64′ Λεμάρ), Σαούλ, Έκτορ Ερέρα (60′ Κορέα), Τόμας, Κόκε, Μοράτα, Βιτόλο (53′ Ζοάο Φέλιξ)

Τα αποτελέσματα του ομίλου:

Τρίτη 26/11
Λοκομοτίβ-Λεβερκούζεν 0-2

Γιουβέντους-Ατλέτικο 1-0
(45+2′ Ντιμπάλα)

H βαθμολογία:

1.Γιουβέντους 13
2.Ατλέτικο 7
3.Λεβερκούζεν 6
4.Λοκομοτίβ 3

Η επόμενη αγωνιστική:
Τετάρτη 11/12
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λοκομοτίβ Μόσχας (22.00)
Λεβερκούζεν-Γιουβέντους (22.00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ