Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2

Ο Μπενζεμά με δύο γκολ φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς για την Ρεάλ αλλά η Παρί είχε άλλη γνώμη και με τους Μπαπέ και Σαράμπια πήρε ισοπαλία (2-2) και πρώτη θέση στον όμιλο.

Ματσάρα αντάξια των δύο ομάδων έγινε στο «Santiago Bernabéu» όπου Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν ήρθαν ισόπαλες με 2-2 κάτι που σημαίνει ότι οι Γάλλοι εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου. Νωρίτερα με την ισοπαλία της Γαλατά κόντρα στην Μπριζ η ομάδα του Ζιντάν είχε προκριθεί και μαθηματικά στην επόμενη φάση της διοργάωνσης αλλά δεν μπόρεσε να πάρει και την πρωτιά.

Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και είχε σπουδαίες ευκαιρίες για να το τελειώσει, δεν το έκανε και το πλήρωσε μέσα σε τρία λεπτά στο φινάλε.

Στο 17′ η Ρεάλ άνοιξε το σκορ με τον Μπενζεμά που πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Ίσκο στο δοκάρι κι έκανε το 1-0. Στο 44′ η Παρί κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ικάρντι από τον Κουρτουά ο οποίος είδε και την κόκκινη κάρτα αλλά μετά από εξέταση του VAR ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση του και έδωσε φάουλ στη Ρεάλ για μαρκάρισμα του Γκέιγ στον Μαρσέλο στο κέντρο.

Κι ενώ ο Νάβας κρατούσε όπως μπορούσε την Παρί στο ματς, ο «δαιμονισμένος» Μπενζεμά με το 14ο φετινό του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έκανε το 2-0 με κεφαλιά στο 79′ για τη Ρεάλ και κάπου εκεί το ματς φάνηκε να έχει τελειώσει.

Η Παρί κάπου εκεί όμως ξύπνησε και με τον Μπαπέ τον 81′ και την γκολάρα του Σαράμπια δύο λεπτά μετά έκανε το 2-2 κλέβοντας τον βαθμό από την Ρεάλ που είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις, σε εκτέλεση φάουλ του Μπέιλ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Βαλβέρδε (76′ Μόντριτς), Κρόος, Ίσκο, Μπενζεμά, Αζάρ (68′ Μπέιλ)

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Γκέιγ (45′ Νεϊμάρ), Μαρκίνιος, Βεράτι, Ντι Μαρία (75′ Ντράξλερ), Ικάρντι (75′ Σαράμπια), Εμπαπέ

Τα αποτελέσματα του ομίλου:

Γαλατασαράι – Κλαμπ Μπριζ 1-1
(11’ Αντέμ Μπουγιούκ – 90’ + 2’ Κρεπέν Ντιατά)

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2
(17’, 79’ Καρίμ Μπενζεμά – 81’ Κιλιάν Εμπαπέ, 83’ Πάμπλο Σαράμπια)

Η βαθμολογία:

1. Παρί Σεν Ζερμέν 13 (12-2)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 8 (11-7)
3. Κλαμπ Μπριζ 3 (3-9)
4. Γαλατασαράι 2 (1-9)

Η τελευταία αγωνιστική:

Παρί Σεν Ζερμέν – Γαλατασαράι
Κλαμπ Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ