Σεμέδο: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Σεμέδο: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα από την Τότεναμ και επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη που έκαναν στο αποψινό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο Λονδίνο με 2-0 της Τότεναμ, αλλά δεν άντεξε και ηττήθηκε με 4-2. Η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και την κούραση των Πειραιωτών και έφερε τούμπα το παιχνίδι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σεμέδο τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη που έκαναν στο αποψινό παιχνίδι και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα ματς.

Παράλληλα, ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Μεριά, τονίζοντας ότι ο Τυνήσιος είναι ένας πολύ καλός παίκτης, άσχετα αν έκανε λάθος στον αποψινό αγώνα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να ωριμάσει και να σταματήσει να κάνει αυτά τα λάθη. Οταν κάνεις τέτοια λάθη, τα πληρώνεις ακριβά σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να μάθουμε από αυτά. Δεν μιλάω μόνο για τον Μεριά, αλλά για όλη την ομάδα. Ο Μεριά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και δεν αναφέρομαι σε αυτόν, αλλά σε όσα κάνει όλη η ομάδα.  Είμαστε μαθημένοι να παίζουμε υπό πίεση. Είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε έμπειροι παίκτες. Εχουμε πάντα μεγάλο κίνητρο για το αποτέλεσμα», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ