Ο Μουρίνιο ζήτησε συγνώμη απ’ τον Ντάιερ που τον έκανε αλλαγή

Ο Μουρίνιο ζήτησε συγνώμη απ’ τον Ντάιερ που τον έκανε αλλαγή

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε στον Ντάιερ και του ξεκαθάρισε πως όλα έγιναν για το καλό της ομάδας.

Ο Έρικ Ντάιερ βγήκε από το γήπεδο στο χθεσινό Τότεναμ – Ολυμπιακός πριν συμπληρωθούν τριάντα λεπτά αγώνα, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο έβλεπε την ομάδα του να χάνει με 0-2 από τον Ολυμπιακό και τους ερυθρόλευκους να κάνουν… πάρτι στη μεσαία γραμμή.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος προπονητής δεν παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη από τον ποδοσφαιριστή του, λέγοντας του πως έπρεπε να πράξει έτσι για το καλό της ομάδας και για την καλύτερη λειτουργία της.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να πω δημόσια πως στα αποδυτήρια ζήτησα συγγνώμη από τον Έρικ Ντάιερ. Δεν είναι ποτέ εύκολο για έναν παίκτη να τον κάνεις αλλαγή τόσο νωρίς αλλά το έκανα για το καλό της ομάδας.

Δεν ήταν πως έπαιζε άσχημα ο Έρικ, το έκανα γιατί ήθελα η ομάδα να έχει διαφορετικές λύσεις. Ήθελα έναν ακόμα παίκτη να παίξει μεταξύ των γραμμών τους όπως ήταν ο Ντέλε Άλι και για αυτό χρειαζόμουν έναν μόνο μέσο, οπότε ήμουν μεταξύ του Ντάιερ και του Γουίνκς.

Όλα έχουν να κάνουν με την ομάδα, όχι με τα άτομα», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Το σημαντικότερο πράγμα έγινε, προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. Αυτό που είπαμε στα αποδυτήρια ήταν να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Αισθανθήκαμε πως με το γκολ που βάλαμε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όλα ήταν πιθανά στο δεύτερο ημίχρονο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ