Μιλόγεβιτς: «Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου αν αποκλειστεί ο Ερυθρός Αστέρας»

Μιλόγεβιτς: «Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου αν αποκλειστεί ο Ερυθρός Αστέρας»

Το δικό του σχόλιο για τη βαριά ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τη Μπάγερν έκανε ο τεχνικός των Σέρβων, ενώ παράλληλα έκανε σαφές πως σε περίπτωση που η ομάδα του αποκλειστεί από την Ευρώπη δεν θα έρθει και το... τέλος του κόσμου.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά τη βαριά ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι Σέρβοι ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια 6-0 από τους Βαυαρούς, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να βρίσκει δίχτυα τέσσερις φορές και να μετατρέπει την αναμέτρηση σε προσωπικό του… show.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα, ο πρώην προπονητής του Πανιώνιου στάθηκε στο φόβο που επέδειξαν οι παίκτες του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ παράλληλα έκανε το δικό του σχόλιο ενόψει Ολυμπιακού.

Ειδικότερα, ο 49χρονος φάνηκε να μην συμμερίζεται την άποψη πως ο αποκλεισμός από την Ευρώπη θα ήταν καταστροφή για τον Ερυθρό Αστέρα, με την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό να αναμένεται να καθορίσει την πορεία των δυο ομάδων στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το 6-0 στην έδρα του Ερυθρού από την Μπάγερν: «Γενικά δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχει απογοήτευση. Είναι μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας μας. Ας περάσει η νύχτα να δούμε τι θα γίνει».

Για το αν είπε κάτι στους παίκτες μετά το τέλος του ματς: «Δεν είπα τίποτα στους παίκτες μετά το ματς. Τους μίλησα πριν, αλλά και στο ημίχρονο. Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που έδειξε δύναμη. Ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβόμασταν από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να καθίσουμε και να συζητήσουμε γιατί συνέβη αυτό».

Για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό: «Τι θα γίνει εάν βρεθούμε εκτός Ευρώπης; Σίγουρα δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου. Είμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως οι παίκτες μπορούν να κάνουν περισσότερα. Δεν έχει σχέση αυτό με την τακτική. Ίσως φταίω εγώ, ίσως οι παίκτες. Δεν βρίσκω πάντως τον λόγο να φοβόμαστε τόσο πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ