Ολυμπιακός : Δεν χάνει τον Ερυθρό Αστέρα με τίποτα ο Βαλμπουενά

Ολυμπιακός : Δεν χάνει τον Ερυθρό Αστέρα με τίποτα ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί στον «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα και κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει να είναι έτοιμος.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς τραυματίστηκε την ώρα μάλιστα που ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός υπέστη διάταση στον δεξιό δικέφαλο και είναι αμφίβολος τόσο για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά και για τον τελικό της επόμενης βδομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League.

Ωστόσο, ο Βαλμπουενά είναι αποφασισμένος να δώσει το παρών ειδικά στην αναμέτρηση με τους Σέρβους που θα κρίνει και τη συνέχεια του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το ματς της επόμενης Τετάρτης (11/12, 22:00) και αυτό φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση που έδειξε πόσο πολύ θέλει να παίξει και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η αίσθηση που επικρατεί από την προπόνηση της Τρίτης (3/12) είναι ότι ναι μεν θέλει ιδιαίτερη προσοχή η αποκατάστασή του τις επόμενες μέρες, αλλά ακόμα και ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως θα τον έχει στη διάθεση του για το ματς με τον Ερυθρό, αφού και η επιθυμία του ίδιου του Βαλμπουενά να αγωνιστεί είναι τεράστια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ