Μιλόγεβιτς: «Δεν σκέφτομαι το ματς με τον Ολυμπιακό»

Μιλόγεβιτς: «Δεν σκέφτομαι το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό των παικτών του Ερυθρού Αστέρα είναι μόνο το ματς με τη Μλάντοστ και όχι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό για το Champions League.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για τα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Ερυθρό Αστέρα σε Σερβία και Ευρώπη και ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα του αποτελεί το παιχνίδι με τη Μλάντοστ για το πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι εκείνος προετοίμασε την ομάδα του για το συγκεκριμένο ματς και όχι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 11 Δεκεμβρίου, ο οποίος θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αλλά δεν προέχει αυτή τη στιγμή.

«Δεν σκέφτομαι το ματς με τον Ολυμπιακό. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι κόντρα στη Μλάντοστ που είναι πολύ σημαντικό, ενώ το Σαββατοκύριακο ακολουθεί νέο ματς για το πρωτάθλημα. Υπάρχει χρόνος για να ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Μιλόγεβιτς.

Όσον αφορά τις φήμες που αφορούν το μέλλον του, ο Σέρβος κόουτς υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και τόνισε πως απολαμβάνει την στήριξη του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ