Όταν ο Ολυμπιακός καθάρισε την Άντερλεχτ και προκρίθηκε στους «16» (vid)

Όταν ο Ολυμπιακός καθάρισε την Άντερλεχτ και προκρίθηκε στους «16» (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια πήρε μια σπουδαία πρόκριση στους «16» του Champions League, επικρατώντας με 3-1 της Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγαλειώδη πρόκριση σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια στους «16» του Champions League, επικρατώντας της Άντερλεχτ με 3-1 στο Καραϊσκάκη.

Το τρελό εκείνο 3-1 του Ολυμπιακού, με τα τρία πέναλτι (τα δυο χαμένα) και την Άντερλεχτ να τελειώνει το ματς με 8 παίκτες έμελλε να δώσει ακόμη μια πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην ομάδα του Μίτσελ τότε, έχοντας μαζέψει μάλιστα 10 βαθμούς και σημειώσει 10 γκολ.

Οι Πειραιώτες χρειάζονταν τη νίκη για να συνεχίσουν στη διοργάνωση και με γκολ των Σαβιόλα στο 33’ και στο 58’, αλλά και του Τσόρι Ντομίνγκες στις καθυστερήσεις του αγώνα (είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κιλέσταν στο 39’) προκρίθηκε στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Μασάντο (53 Βάις), Σάμαρης, Κάμπελ, Σαβιόλα (61΄Ντομίνγκες), Φουστέρ (88′ Εντινγκά), Ολαϊτάν

Άντερλεχτ (Φαν ντεν Μπρομ): Προτό, Βάντεν Μπόρε (72′ Ατσεαμπόνγκ), Κουγιατέ, Μπεμπά, Ενσακαλά, Μιλιβόγιεβιτς (53 Νάιτινγκ), Ζιλέ, Κλιέσταν, Ναχάρ, Πρατ (83΄Τίλεμανς), Μίτροβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ