Αβραάμ: «Να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός»

Αβραάμ: «Να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα(11/12, 22:00), λέγοντας πως στόχος τους είναι να μπουν συγκεντρωμένοι και με ομαδική δουλειά να φτάσουν στην πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (11/12, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα ματς που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των δύο ομάδων.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέξει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να προκριθούν και ξεκαθάρισε ότι η «πανηγυρική» ατμόσφαιρα δεν θα πρέπει να επηρεάσει στο στόχο τους.

Παράλληλα τόνισε ότι οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή, οπότε θα πρέπει να μπουν δυνατά στην έδρα τους.

Για το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί οκτώ χρόνια σε ομίλους Champions League:«Καταρχήν καλησπέρα και από μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα ματς. Νιώθω έτοιμος να δώσω το καλύτερο να πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος μας είναι να είναι νικηφόρο το ματς για να περάσουμε στο Europa League».

Για το τι θα έλεγε ο ίδιος στους συμπαίκτες του: «Αυτό που λέω είναι πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες τα ματς. Είναι ένα σημαντικό και μεγάλο ματς. Να μπούμε δυνατά στην έδρα μας και από εκεί και πέρα με ομαδική δουλειά θα μπορέσουμε νομίζω να πάρουμε το ματς».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος μετά τον τραυματισμό του: «Ναι είχα ένα μικρό πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες. Είμαι καλά. Ελπίζω και σήμερα να πάνε όλα καλά για να είμαι στην διάθεση του προπονητή».

Για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στην εξέδρα: «Σίγουρα αυτό είναι κάτι ευχάριστο. Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο όπως και για πολλά παιδιά αυτό που συναντήσαμε στην Σερβία. Εμείς θα κοιτάξουμε την δουλειά μας. Να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι αλλά και συγκεντρωμένοι για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Δεν νομίζω πως θα μας επηρεάσει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ