Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν υπό καταρρακτώδη βροχή και ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για τη μάχη με τους Σέρβους – Εκτός οι Σουντανί, Σισέ και Βαλμπουενά.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του «τελικού» με τον Ερυθρό Αστέρα (11/12, 22:00) στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες το βράδυ της Τρίτης προπονήθηκαν υπό καταρρακτώδη βροχή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Σέρβους.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή,  η οποία απαρτίζεται από τους: Σα, Καραργύρη, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Γκασπάρ, Παπαδόπουλο, Μεριά, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μπενζιά, Γκιγιέρμε, Λοβέρα, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Εκτός έμεινε Σουντανί, που εκτός ευρωπαϊκής λίστα, ο ανέτοιμος Σισέ, αλλά και ο τραυματίας Ματιέ Βαλμπουενά.

Οι Ερυθρόλευκοι αύριο το βράδυ (11/12, 22:00) θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη, που θα τους δώσει την τρίτη θέση στον όμιλο και μαζί την πρόκριση στους 32 του Europa. Μια σπουδαία αναμέτρηση, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για το ματς με τους πρωταθλητές Σερβίας.

Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του και ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Ερυθρού Αστέρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του την μέγιστη προσοχή στο αυριανό παιχνίδι και τους έδειξε τον τρόπο με τον οποίο θα χτυπήσουν τους Σέρβους. Ένα ματς, το οποίο πρέπει πάση θυσία να πάρουν.

Οσον αφορά στα αγωνιστικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-3-3. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έχασε το πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο λόγω τραυματισμού, ωστόσο, θέλει σαν… τρελός να αγωνιστεί στο αυριανό ματς. Το πρωί της Τετάρτης θα δοκιμάσει και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα βρεθεί στο πλευρό του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Αν νιώσει ενοχλήσεις, τη θέση του θα πάρει ο Μεριά.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Πειραιωτών αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας, εκτός, και αν νιώσει ενοχλήσεις ο έμπειρος σέντερ μπακ. Από εκεί και πέρα, στην τριάδα των χαφ θα είναι οι Καμαρά, Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε, με τους Ποντένσε και Μασούρα στα δύο άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ